2011-02-22

Közbeszerzéssel kapcsolatos szolgáltatás


Partner szervezetünk, és több HUNAGI rendezvény fotodokumentációs megörökítője dr. Makula László úr írja:

"Kiemelt tevékenységünkről  szeretnék néhány bemutatkozó sort küldeni, szíves tájékoztatására.  Ez a terület feltehetően sok céget érint.
A  www.palettaplusz.hu WEB PORTÁLUNK célja, hogy a Közbeszerzési eljárásban résztvevő Olvasóink számára megkönnyítse a Közbeszerzési törvény rendelkezéseinek könnyebb megismerését, értelmezését, az egyes törvényi rendelkezések közötti összefüggések felismerését.
WEB PORTÁLUNK célja továbbá, hogy Előfizetéssel rendelkező Regisztrált Olvasóink számára a TUDÁSTÁRmenüpont használatával lehetővé tegye  az egyes törvényi rendelkezések  magyarázatának megismerésétbetekintést biztosítson a közbeszerzési eljárás gyakorlatába, közérthetővé váljanak az egyes közbeszerzési fogalmaknak  és rendelkezéseknek  a Közbeszerzési Döntőbizottság- és a Bíróságok határozatain alapuló értelmezésével, másrészt a kialakult joggyakorlat ismertetésével.
     Olvasóink, szinte, mint egy PALETTÁN válogathatnak  a számunkra fontos kérdéscsoportok között, PLUSZ a Közbeszerzési törvény szövegének az egyes fogalmak, eljárási cselekmények szerinti megjelentetése  megkönnyíti  a törvény szövegében történő gyorsabb, hatékonyabb eligazodást."
Részletekért klikk a címsorra2011-02-14

Panorámakép szolgáltatás

Elkészült Győrre egy, az önkormányzatok figyelmébe ajánlott  szolgáltatási termékajánlat, egy virtuális várostúra. Az annotált és GPS koordinátákkal ellátott  helyszíni panorámaképeket Tele Atlas térképi alapra felvitt, további panorámaképek felvételi álláspontjaira vonatkozó információk egészítik ki.   Megtekinthető a címsorra klikkelve.
A képernyőkép-részlet csupán illusztráció.