2011-02-22

Közbeszerzéssel kapcsolatos szolgáltatás


Partner szervezetünk, és több HUNAGI rendezvény fotodokumentációs megörökítője dr. Makula László úr írja:

"Kiemelt tevékenységünkről  szeretnék néhány bemutatkozó sort küldeni, szíves tájékoztatására.  Ez a terület feltehetően sok céget érint.
A  www.palettaplusz.hu WEB PORTÁLUNK célja, hogy a Közbeszerzési eljárásban résztvevő Olvasóink számára megkönnyítse a Közbeszerzési törvény rendelkezéseinek könnyebb megismerését, értelmezését, az egyes törvényi rendelkezések közötti összefüggések felismerését.
WEB PORTÁLUNK célja továbbá, hogy Előfizetéssel rendelkező Regisztrált Olvasóink számára a TUDÁSTÁRmenüpont használatával lehetővé tegye  az egyes törvényi rendelkezések  magyarázatának megismerésétbetekintést biztosítson a közbeszerzési eljárás gyakorlatába, közérthetővé váljanak az egyes közbeszerzési fogalmaknak  és rendelkezéseknek  a Közbeszerzési Döntőbizottság- és a Bíróságok határozatain alapuló értelmezésével, másrészt a kialakult joggyakorlat ismertetésével.
     Olvasóink, szinte, mint egy PALETTÁN válogathatnak  a számunkra fontos kérdéscsoportok között, PLUSZ a Közbeszerzési törvény szövegének az egyes fogalmak, eljárási cselekmények szerinti megjelentetése  megkönnyíti  a törvény szövegében történő gyorsabb, hatékonyabb eligazodást."
Részletekért klikk a címsorra



Nincsenek megjegyzések: